dijous, 1 de març del 2007

Novetats i properes actualitzacions

Com podeu veure fa uns dies que no informem amb detall dels programes que anem fent. No és que haguem parat, no pas! El que passa és que no tenim tot el temps que desitjariem per anar explicant les novetats aquí al blog ni tampoc per anar penjant tots els programes.

De moment, però, us hem de dir que tenim novetats. La secció "Notes històriques" d'en Ferran Vall ja ha estrenat la web. Podreu trobar un enllaç al seu apartat a la columna de la dreta (com la resta de seccions) i podreu veure tots els temes que ha anat tocant en Ferran en el programa. Molt recomanat!

D'altra banda, esperem poder penjar els últims programes a la web aviat. Pels que no ens podeu sentir per les ones, per a que us feu una idea, durant els últims programes hem pogut parlar amb l'Ignasi (seguidor de música en català), els Insomni (grup de Barcelona), els creadors de MúsicaLliure.net, i amb els D.O. (grup de Caldes de Montbui).

Evidentment hem seguit gaudint de les aportacions de l'Eia Vilardell amb el seu "De bar en bar" i sovint amb els suggeriments per anar de concert el cap de setmana amb "L'agenda" d'en Víctor Isern.

1 comentari:

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)



Amb el suport de: