dimecres, 10 de gener del 2007

Banda Barretina i concurs Junts!

Avui tornem! Després de les festes nadalenques i de la gran "turronada", tornem amb una altra "quarta part" de música en català, una hora de 25%.

Aquest vespre parlarem amb en Xavi, el cantant de Banda Barretina, un grup que trenca una llança a favor de la terra. Prenen la paraula, el microfon, les sales de concerts per una banda, i la barretina i el porró per l'altra, i es planten a fer música mentre esperen que els genis d'aquesta terra tornin a ocupar el lloc que els pertoca.

Els preguntarem a quins genis es refereixen i d'on han tret aquestes ganes de festa, i escoltarem la seva música, per preparar-nos de cara als seus pròxims concerts. Són 7 joves que toquen des de la flauta travessera fins a l'acordió... veurem com s'entenen tots plegats.

A més de tenir als Banda Barretina, us explicarem el funcionament del nou concurs que estrenarem avui mateix. I atenció perquè els visitants del blog que no podeu sentir Ràdio Tiana també podreu participar. El premi, valorat en 20 euros, consisteix en dues invitacions per anar a veure la presentació del nou disc de Junts el 2 de febrer a la Sala Clap de Mataró.

I no ens oblidem de l'Eia Vilardell, que ens explicarà coses que no sabem de la Ratafia a la secció "De bar en bar" (recordeu que aquí a la web podeu consultar en format text els continguts de la seva secció, un bon recull del "mam"). Per acabar en Victor Isern ens farà una repassada dels propers concerts més destacats a "L'agenda".

Senzill de la setmana: La Troba Kung-Fú - Cançó del Lladre

2 comentaris:

Carol ha dit...

Jo podré participar doncs? ^^ Què bé!!! Tot i que el Clap no em prota gaire bons records...:S Però ho superaré! ^^ Apa! Vagi bé!!

Unknown ha dit...

Doncs ja has participat, perquè només es tracta de dir-ho (deixar un comentari, enviar un email, trucar al programa)... Després farem un sorteig entre tots els que hagin participat, oi Lluís?



Amb el suport de: