dimecres, 20 de desembre del 2006

Podré tornar enrera, tribut a Sopa de Cabra

Aquesta setmana, farem una repàs a la trajectòria musical de Sopa de Cabra, arran de l'aparició del disc "Podré tornar enrera", que és un tribut que fan una quinzena d'artistes al grup de Girona; gent com Amaral, Gossos, Lax'n'busto, Pastora, Sidonie, Sabor de Gràcia, Beth, Roger Mas, Jofre Bardagí, etc. fan la seva pròpia versió de la cançó que més els ha agradat de Sopa. També cal destacar que hi ha una cançó inèdita Seguirem somiant, que està composta pel grup i que és una cançó dedicada al Ninyin, que va morir el 20 de Gener de l'any 2002.

"Coincidint amb els cinc anys de la dissolució de la banda que va revolucionar la història del rock català, la discogràfica MUSICA GLOBAL publica un disc màgic i ple de llum en què una quinzena d’artistes versionen la seva cançó preferida dels Sopa: “PODRÉ TORNAR ENRERE. EL TRIBUT A SOPA DE CABRA”."

El nostre recopilatori inclou aquestes cançons. Hem mirat de buscar les més emblemàtiques i algunes que no ho són tant, i evidentment, es podrien fer milers de seleccions diferents. Si algú té temps i vol fer la seva propia selecció de temes de Sopa de Cabra que deixi un comentari. Nosaltres hem optat per 12 temes, aixi que com a màxim escolliu-ne 12.
  1. Podré tornar enrera
  2. L'empordà
  3. El boig de la ciutat
  4. Tot queda igual
  5. El carrer dels torrats
  6. Mai trobaràs
  7. Bloquejats
  8. Pell de lluna
  9. Instants del temps
  10. El far del sud
  11. Camins
  12. Plou i fa sol

2 comentaris:

Marc ha dit...

la d'Instants del temps, cantada per Kenzazpi, es una passada

Unknown ha dit...

si senyor, una gran cançó interpretada per un grup que té tanta força i professionalitat a l'escenari, que els discos no els fan justícia...



Amb el suport de: