dijous, 28 de desembre del 2006

Especial de Nadal

Per aquest Nadal hem preparat un programa especial d'una hora, amb continguts diferents als habituals, que s'anirà emeten durant aquestes festes.

La visita als estudis de Ràdio Tiana de diferents col·laboradors del 25% per felicitar el Nadal i el 2007 és l'eix del programa. Tenim l'Eia Vilardell que a més de bons desitjos pel 2007 també ens explica una mica d'on vé això del Cava, en Marc Ceba que vé amb la seva guitarra a regalar-nos una peça nadalenca de Xesco Boix; també ens interromp el "Rojo Separatista", que decideix presentar-se en persona per explicar les farses del Nadal més comercial; en Víctor Isern ens explica que per Nadal el millor és quedar-se a casa, però finalment confessa que té algun as amagat a la màniga i ens dóna alguna proposta per anar de concerts aquestsdies; i també parlem amb en Ferran Vall que aprofita per felicitar les festes a tots els Tianencs.

D'altra banda tenim l'estrena exclusiva d'una cançó de Nadal, sortida d'un dels artistes habituals al 25%. La temporada passada ja vam estrenar una versió que havia fet en català d'un tema dels Oasis, i aquesta vegada en Bernat Calbetó vé a explicar-nos aquesta "joint-venture" que l'ha portat a reunir-se amb 4 amics per gravar una nadala amb lletra pròpia, versionant la música d'un grup anglosaxó dels anys 70. El tema es diu "... i Bon Nadal!" i el sentireu en exclusiva a Ràdio Tiana aquestes festes (més informació aquí).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cagum tot, que grans que sou! xD

Salut!

Goshi ha dit...

L'altre dia va caure en les meves mans el vostre tema i és simplement genial! Felicitats!



Amb el suport de: