dimecres, 22 de novembre del 2006

Benvinguts!!!

L'equip, d'esquerra a dreta: Ferran Vall, Lluís Casas, Víctor Isern, Aleix Vidal, Eia Vilardell, Mark Augé, i en Bernat Castro (via telefònica)Benvinguts al blog del 25%, el programa de música en català de Ràdio Tiana (107.2 FM).

Aquí podreu escoltar els programes emesos, però també podreu seguir l'actualitat de la música en català, des de la visió pròpia del 25%, així com també conèixer més coses sobre les begudes de la terra (per part de la secció "De bar en bar"), investigar que s'amaga darrera les nostres cançons (per part de la secció "Notes històriques"), i fer una repassada als concerts que es vagin fent per aquestes terres (amb "L'agenda"). De vegades també se'ns "colen" interferències d'un tal "Rojo separatista", que ens punxa música compromesa amb el país, segons diu ell mateix.

Recordeu que, a més, cada setmana tindrem un convidat especial a qui entrevistarem. Fins ara pel programa han passat grups com Pullover, Gossos, VallFolkSka, NoBadis, Mugroman, La Carxofa i la Ceba, Gerard Quintana...

Seguiu visitant el nostre blog i podreu mantenir-vos informats del que passa i del que passarà al 25%.

8 comentaris:

Tianenc ha dit...

la foto d'esquerra a dreta i de dalt a baix:

Ferran, Victor, Eia, lluis, aleix i marc.

Unknown ha dit...

hehehe

Víctor, fixa't en el text "alt", quan deixes el mouse sobre la foto.

Tianenc ha dit...

d'acord, pero jo ho he ordenyat be, jejejeje a mes, no tothom va buscant sorpreses a les pagines güeb amb el mouse...

Unknown ha dit...

uei uei, q el meu està ben ordenat eh... a més, et deixes el bernat xD

Tianenc ha dit...

i tu thas deixat en ricard...

Lluís ha dit...

sou uns frikis...

res mes a dir xD

Carol ha dit...

:'( Doncs a mi no em surt cap cartell Aleix...:'( He de posar el mouse a sobre de la foto i em sortirà un text? joh..doncs no em surt!:P

Andreu ha dit...

Bones!! Avui he descobert el vostre programa, jo en faig un de molt similar però més esqüet (de moment només música en català "de tota la vida" i grups emergents), i molaria que poguéssim compartir informació o música! La web: http://radio.eines.cat Salut!



Amb el suport de: