dijous, 17 de gener del 2008

Tastautors 2008

La propera setmana parlarem amb l'Associació Cultural l'Esquellot de Cardedeu que del 18 de gener al 8 de febrer organitza la quarta edició del Tastautors. Els noms que veieu aquí a sota: mazoni, sanjosex, joan miquel oliver fan que cridi molt l'atenció i que valgui molt la pena anar-hi. El 25% us ho recomana! A més el preu no és un impediment, perquè està entre els 4-5 €, és a dir, molt assequible. La idea de l'Esquellot és (i ho aconsegueixen) dinamitzar la cultura popular del nostre territori, i per això organitzen aquest cicle de música d'autor de petit format.

"La tria no ha estat aleatòria, hem partit de la premissa qualitativa del treball dels artistes i hem volgut dibuixar, amb la procedència dels músics, un mapa: és la forma d'un territori culturalment ferit i esquarterat que va de Salses a Guardamar i de Fraga a l'Alguer.
"

Tastautors 2008. Enguany volem consolidar aquest festival tan especial pel format, l'ambient i els músics de la nostra geografia cultural que s'hi apleguen.

18 de gener: Mazoni i Bikimel i Aleix Garriga
25 de gener: Sanjosex i Meritxell Gené
1 de febrer: Pere Figueres i Miquel Pujadó
8 de febrer: Arthur Caravan i Joan Miquel Oliver

Més informació a : www.esquellot.cat

2 comentaris:

Claudi ha dit...

Moltes gràcies Lluís pel post al teu blog!.

Feu una gran feina des de Tiana!

fgd gfg f ha dit...

Uei aprofito per comentar-te que aquest divendres dia 11 d'abril presento la meva cinquena maqueta "El Pes de la Llum" i el meu primer disc "Titans" en un concert molt íntim al Rick's Bar. Tot seguit faré un recital de poetes a l'Institut Francès de Barcelona i un concert a la Universitat Autònoma,

Una abraçada!

www.myspace.com/perevilanova88



Amb el suport de: