dissabte, 12 de gener del 2008

Àcid Úric

Des del mes de maig, no havíem tornat a utilitzar aquest espai per reflexar què és el que dóna de si el 25%. Com tot propòsit de principi d'any, intentarem mantenir-lo i informar dels continguts del programa, i mirarem de penjar-lo, com ja s'havia fet, si és possible.


Per avui mateix, us suggerim el concert que els Sotazero faran al local "Els Genis", a la Rambla de Badalona (el mateix edifici que el Cor de Marina, a la planta -1). El preu de l'entrada és de 3 euros, i podreu gaudir d'un dels primers concerts que fan després de treure al mercat el nou disc "Llestos", que el podeu comprar, o baixar-lo de la web.

Aquest dimecres dia 16 de Gener, entrevistarem els Àcid Úric, que en paraules textuals seves "Àcid úric és un projecte molt àcid i, sobretot, molt úric. Prent-lo amb moderació, paulatinament... però prent-ne tant com vulguis! ". Àcid Úric és el nou projecte en solitari d'Oriol Cardona. Corrosivament és el títol del nou treball d'Àcid Úric, i la primera mostra la podreu trobar a la seva web.Segueix la línia de l'anterior treball, Explicit lyrics, la ment més úrica del panorama rocker dels Països Catalans pretén consolidar un so que poc a poc va experimentant millores qualitatives en els mitjans de gravació de què es val.
El primer senzill és
Com un himne, un cant que espera, humilment, servir de company de viatge de tantes lluites vives que necessiten un treball constant i un esguard permanent.

3 comentaris:

Claudi ha dit...

Vindreu al Tastautors 2008 de cardedeu?

www.esquellot.cat

Carol ha dit...

JA ERA HORA!! :)

fgd gfg f ha dit...

Bones,

m'acabo de fer un blog on hi penjaré textos i imatges així com els futurs concerts que vagi fent,
si vols passat'hi,

una abraçada!

Pere Vilanova
ngatif.blogspot.com


genial blog i molt bona feina!
endavant!



Amb el suport de: