dilluns, 19 de març del 2007

Filippo Landini i Plouen Catximbes

El programa de dimecres passat va ser semi-especial: vam tenir l'actuació inesperada de "L'Acordionista Anònim" i la presència a l'estudi d'una oient del 25%. Tot això a més a més de les seccions habituals del programa com el "Notes històriques" en què en Ferran ens va fer un repàs de la història de L'Estaca, de Lluís Llach, i també el "Rojo Separatista" del Bernat, que ens va parlar del nou disc de Revolta 21.

L'endemà (dijous) vam estar a la Sala Vivaldi de Barcelona, on hi havia concert dels Filippo Landini, que repetien dissabte al Masnou, per tots els maresmencs i visitants. Aquí teniu una petita mostra de l'actuació del dijous a Barcelona:



Cal recordar que fa dues setmanes els Filippo Landini van ser de nou al programa per explicar les novetats del seu primer disc, que és a punt de sortir a la venta. En aquell programa (el número 21, que ja teniu penjat) també vam tenir la secció "De bar en bar" on l'Eia ens va explicar la història del Rom Cremat.

Per aquest dimecres que vé us tenim preparades més sorpreses, entre les quals hi ha (i així ja no és sorpresa) l'entrevista a Albert Palomar, cantant i ànima dels Plouen Catximbes, el grup pop-rock d'aire reggae de Manresa.



Amb el suport de: