dimecres, 21 de febrer del 2007

Licor de Poliol

El licor de poliol és un licor elaborat a partir de l'herba de poliol (molt coneguda com a poleo-menta).

Si volem preparar aquesta beguda caldrà que ho pensem una mica abans de voler-la prendre, perquè és necessari uns 20 dies d'espera.

Primer de tot posarem anís dins un pot i també hi afegirem un grapat de poliol sec, una barra de canyella i una nou moscada aixafada. Un cop tot dins el pot deixarem aquest al sol durant 20 dies.

Quan ja han passat els dies podem filtrar el contingut del pot i passar-ho a una ampolla de vidre. I ja estarà a punt per a beure.

És ideal prendre'n una copa amb gel per fer passar el menjar avall.

És un licor que es pren per les Terres de l'Empordà. Si teniu, un menjar copiós i proveu el licor i encara us trobeu massa "empatxats", proveu d'escoltar algun dels grups de l'Empordà, ells us faran baixar ràpidament el menjar. En tenim moltíssims com SanJosex, Mazoni, Miquel Abras,...



Amb el suport de: