dimecres, 21 de febrer de 2007

Licor de Poliol

El licor de poliol és un licor elaborat a partir de l'herba de poliol (molt coneguda com a poleo-menta).

Si volem preparar aquesta beguda caldrà que ho pensem una mica abans de voler-la prendre, perquè és necessari uns 20 dies d'espera.

Primer de tot posarem anís dins un pot i també hi afegirem un grapat de poliol sec, una barra de canyella i una nou moscada aixafada. Un cop tot dins el pot deixarem aquest al sol durant 20 dies.

Quan ja han passat els dies podem filtrar el contingut del pot i passar-ho a una ampolla de vidre. I ja estarà a punt per a beure.

És ideal prendre'n una copa amb gel per fer passar el menjar avall.

És un licor que es pren per les Terres de l'Empordà. Si teniu, un menjar copiós i proveu el licor i encara us trobeu massa "empatxats", proveu d'escoltar algun dels grups de l'Empordà, ells us faran baixar ràpidament el menjar. En tenim moltíssims com SanJosex, Mazoni, Miquel Abras,...

Cap comentari:



Amb el suport de: