dijous, 22 de març del 2007

Licor de Crema Catalana

Aquest dilluns 19 de març segur que molt de vosaltres vau fer o tastar crema Catalana, doncs aprofitant que és Sant Josep us recomano que beveu "Licor de Crema Catalana". Tothom recorda l'anunci de "Melody, el licor de Crema Catalana" doncs està fet amb ou, llet i sucre i aromatitzat amb llimona i canyella, vainilla i caramel. A tot això li han afegit alcohol etílic, amb graduació alcohòlica entre 15º i 18º.

És ideal per consumir després de les postres. si es pot amb un got gelat, millor, perquè així fa tirar avall. Algú ho pren barrejat amb el café.

Com sempre també us adjuntem alguna cançó, doncs avui hem trobat 2 cantant que han fet una cançó sobre la crema. Jaume Arnella ens explica com es fa la crema catalana (La recepta de la crema) i Albert Fibla li posa títol a una de les seves cançons (Crema Catalana).



Amb el suport de: